Nyár végi hírek

Először is tudom, hogy még adós vagyok egy bejegyzéssel a Művészetek Völgyében tett látogatás, és a Hobo-val való találkozó miatt, de ennek kapcsán még némi türelmet kérek. (Nincs semmi különös indok, csak a kevés idő csupán rövid bejegyzésekre elég.)

A nyári tervek (visszatekintve) igencsak nagyratörőek voltak, de be kellett látnom, hogy ezek idén csak tervek maradtak. Sajnos egy sort sem sikerült haladni az új regénnyel. Persze az is igaz, hogy a történészi lektorálás még nem érkezett vissza az első három fejezetről, de ez olcsó kifogás. Most már biztos, hogy megvárom a szeptembert, amikor újra felveszem az írás fonalát. A Csengőfrász kéziratának átolvasásával sem végeztem, körülbelül a kétharmadánál járok, ezt viszont még mindenképp le akarom tudni augusztusban. Aztán várok még néhány anyagra, amit nyár elején nem kaptam kézhez. A helyzet tehát nem olyan tragikus, de persze lehetne jobb is.

Egyelőre tehát ennyi. Mindeni nyaraljon, amíg csak teheti, aztán szeptembertől új erővel vágunk bele mindenbe. Remélem a regényírásba is.

Share