Bemutatkozás

Magamról

Cserhalmi Dániel vagyok, nős, két gyermek apja. Végzettségemet tekintve környezetgazdálkodási-agrármérnök vagyok, jelenleg az Állatorvostudományi Egyetemen tanítok növénytani tárgyakat. Gyerekkorom óta Zuglóban élek. A gimnáziumban kezdtem el írogatni, többnyire a magam szórakoztatására, de mindig csak hobbiként foglalkoztam vele. Ha van szabadidőm akkor a családommal vagyok, ha ennél is több időm van, akkor olvasok (Agatha Christietől Neil Gaimanen át Kurt Vonnegutig bármit), vagy az egyetemi zenekarommal próbálunk.
Ha ezen kívül még mindig marad idő, akkor túrázom.

2018-ban megjelent az első, Csengőfrász című regényem, amit 2020-ban követett a Szibériai csapda kötet, de bízom benne, a jövőben további regényekkel is gyarapodni fog a lista.

Miről szól ez a honlap?

2014-ben határoztam el, hogy regény írok, és úgy döntöttem, betekintést engedek az olvasóknak az írás folyamatába, a kiadás nehézségeibe, kulisszatitkokba, szóval mindenbe, ami köthető a regényekhez. Erre szolgál a blog, ami engem is arra ösztönöz, hogy folyamatosan kommunikáljak az olvasókkal. Ez amolyan extra melléklet a regényekhez helyszínekről, érdekességekről, aktualitásokról. A térképen meg lehet keresni a regények valós, illetve fiktív helyszíneit, így később bárki bebarangolhatja ezeket a helyeket.

Share