Hírek lángos mellé

A nyaralás jobb esetben arról szól, hogy jut idő kikapcsolódni, pihenni, és hát ezt én is így terveztem. Gondoltam, majd írom a regényt, de aztán kiderült, ember tervez…

Az elmúlt két hétben ugyanis egy sort sem sikerült írni. Egyszerűen nem jut rá időm. Persze nem sürget a határidő, de ettől még nem jó kiesni az írásból. Persze ettől függetlenül sok minden történt. Először is kaptam visszajelzést az eddig elkészült három fejezetről, és mindketten pozitívan nyilatkoztak a regény elejéről. Ami viszont ennél is fontosabb, ha van rá esély, hogy az Alexandra kiadó átveszi a Csengőfrász jogait, ehhez viszont újra neki kellene feküdnöm a kéziratnak, hogy elkészítsek egy 2.0-ás verziót. A fenti időhiányt figyelembe véve még nem tudom, hogy tudok ezzel haladni, mert most lesz három napom, a rákövetkező négyben viszont megint semmi. Így ha nyáron megtudok írni két (maximum három) fejezetet, már azt is sikernek könyvelem el, és augusztus végéig, szeptember elejéig a Csengőfrász felfrissítésével is szeretnék végezni. Ez hát a terv, meglátjuk, mit sikerül teljesíteni.

Ezek után már csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy a nyár nekem általában az olvasásról szól, és a fentieket figyelembe véve, erre is jóval kevesebb időm jut, de talán meglesz egyszer ennek is gyümölcse.

Share