Közeljövő

Ahogy tapasztalhattátok, gyakoribbak a megosztások az oldalon, hiszen a mostani kiadóm komolyan veszi a megjelenést is, meg mindent ami ezzel jár. Röviden azért összefoglalom, mi várható a közeljövőben.

Először is előbb-utóbb megújul majd a holnap. Amúgy szomorúan konstatáltam, hogy a Facebook oldalt követők száma azért nem döntöget rekordokat. Pedig ha az eladott példányszám alapján csak az olvasók fele bekövette volna az oldalt, már elégedett lennék. De talán az új könyv meghozza ezt is.

A megjelenésig lesz még néhány bejegyzés, rövid interjúk, legalább is ez a terv. Sajnos a könyvbemutató szinte biztos, hogy az online térben lesz, de így legalább garantáltan mindenki „elfér” majd, és a nappalijából élvezheti. Jó lenne valami dedikálást is tartani. Én valami szabadtéri programban gondolkodom, de majd meglátjuk, mit hoz az október. Merthogy a regény a jövő hónapban lesz kézzelfogható, bár pontos megjelenési dátumot még nem tudom. Addig persze sok minden történhet majd az országban, így csak óvatosan merek bármit is mondani erről.

A megjelenés után pedig remélhetőleg sikerül terjeszteni a könyvet minél szélesebb körben, és ez az, amiben majd Ti is segíthettek…feltéve ha elégedettek lesztek a végeredménnyel. Addig már nem kell sokat várni.

A kötetet addig is itt lehet előrendelni: https://alexandrakiado.hu/konyv/tortenelem-211/a-20-szazad-es-napjaink-tortenete/magyar-tortenelem-223/sziberiai-csapda/

Share