Boldog 2019-et

Sok mindent lehet írni az év utolsó napján, de leginkább itt az idő, hogy megköszönjem mindazoknak a segítségét, akik hozzájárultak a 2018-as év sikeréhez. Természetesen többségüket felsoroltam a regény köszönetnyilvánításában, rajtuk kívül is számos embert illeti a köszönet. Tehát.

Mindenek előtt köszönöm az Atlantic Press Kiadónak és Bokor Pálnak, hogy bízott bennem, és hitt a regényben, így közel négy év után sikerült kiadni a regényt. A dizájnért köszönet Renner Tamásnak. Mindez azonban nem jött volna az ÁBTL és a NEB segítsége nélkül. Épp ezért nem lehet elég hálás Cseh Gergő Bendegúznak, Cserényi-Zsitnyányi Ildikónak, Müller Rolfnak, Bank Barbarának és Horváth Zsoltnak.

A regény népszerűsítésért köszönet a különböző blogok szerzőinek, Vida Szandrának, Dege Sándornak, valamint azoknak, akik a Moly.hu-n közzétették az értékelésüket, elsősorban Aigner Edithnek és Gere Ágnesnek. Oláh Andrea is sokat tett azért, hogy az emberek megismerjék a regényt a rádión és az interneten keresztül, Vultur Csabának a Szeretlekmagyarország újságírójának és Virághalmi Saroltának a Kossuth Rádiótól, valamint Németh Ványi Klárinak a Hetektől.

És persze köszönet illet Téged, amiért esetleg megvetted a regényt, ajánlottad az ismerőseidnek, és követed az oldalamat. Mert lehet bármilyen jó egy könyv, olvasók nélkül nem ér semmit. És persze köszönet a családomnak, hogy elviseltek egész évben.

Boldog Újévet 2019-re!

Share