Nyári szünet

Nos, hogy tetszett a múlt heti bejegyzés? Ahogy említettem, most egy időre szünetelni fog az oldal, mert a következő két hétben a munkám miatt nem nagyon leszek otthon, és nem jut időm a blog szerkesztésére. Aztán utána nyaralni is fogok, de onnan már tudok majd írni, és közreadom a fejleményeket.

Amikor elkezdtem írni a regényt, tudtam, a neheze nem a szöveg befejezése, hanem a kézirat kiadása lesz. És most, hogy hónapok óta nem nagyon történik semmi, ez újra és újra frusztrál. Persze, ismeretlen, első könyves szerző, nincs más publikált anyag, szóval ez nem nagyon segít. Az egyetlen, amiben bízok, az a téma, hogy ma ilyen nincs a könyvpiacon, valamint szakmailag ellenőrizve van, tehát tudom, hogy amit leírtam, az többé-kevésbé jó. Már csak az kéne, hogy ebben valaki fantáziát lásson.

Most, hogy hamarosan itt a nyár, és mindenki kicsit jobban ráér olvasni, arra jutottam, hogy elküldöm a szöveget még pár embernek tesztolvasásra. Elvégre, amíg egy kiadó nem mond igen, addig még jöhetnek olyan ötletek, javaslatok, amivel kicsit tovább tudom csiszolni az anyagot.

Nos, akkor most csak ennyi, sajnos nincs több, amiről írhatnék. Ha szeretnéd, hogy legyen ÁVH regény, és van valami ismerősöd, aki tud segíteni könyvkiadásban, ne habozz szólni. És persze köszönöm, hogy olvassátok ezt az oldalt. amint lehet, visszatérek!

Share