Most már tényleg vége

Hol is kezdjem. Talán 2014 őszén. Ekkor jött az ötlet, hogy regényt írjak. Fél éven át kutattam,  tavaly júniusban kezdtem el írni a szöveget, és ma végre leírhatom azt is: kész van.

No persze egy kézirat sosincs kész, és gyanítom, ha holnap belelapozok, találok majd benne egy csomó hibát, mondatokat, amiket újraírnék, de ez a szöveg most akkor is kész van. Terjedelmét tekintve valamivel több, mint 89 000 szó, körülbelül olyan hosszú, mint Orwell 1984 című regénye. Van bevezetője, tizennyolc fejezete, utószava és köszönetnyilvánítása. Holnap elküldöm a Jaffa kiadóhoz, és innentől lehet szurkolni, hogy ki is adják.

Az elmúlt közel másfél évben mindössze egy ember nyilatkozott kétkedően, mindenki mástól csak biztatást, kedvesség és segítséget kaptam. Remélem rászolgáltam a bizalmukra, és ha egyszer nyomtatásba kerül a kézirat, akkor bízom benne, tetszeni fog nekik a regény.

Azért, mert befejeztem az írást, a blog továbbra is jelentkezik majd, reményeim szerint hetente egyszer. Addig is terjesszétek az oldalt, hátha növekszik a jövőbeli olvasóbázisom. 🙂 És akkor most azt hiszem esténként kicsivel többet pihenhetek majd.

Share