Aktualitások

Mindenek előtt lezajlott az V. Zuglói Verspiknik, és ezúton is szeretném megköszönni a szervezőknek a meghívást. Bár meglehetősen hideg volt, azért volt bőven érdeklődő a színes, zenés és irodalmi programok iránt. Én is eladtam pár kötetet, sőt a Sugárban lévő Libri számára is dedikáltam pár könyvet, szóval ha arra jártok, akkor akár meg is vehetitek.

Még egy hétig lehet szavazni a Libri Aranykönyv díjára az alábbi linken: https://www.aranykonyv.hu/kategoria/szepirodalom Utána kiderül, sikerül-e bejutni az első 50 közé, ami szerintem szép eredmény lenne, bár őszintén szólva kicsit szkeptikus vagyok. Mégpedig azért, mert hiába fogyott el több mint 750 példány, nem biztos, hogy ez a felhívás eljut mind a 750 emberhez…de hátha, lásd később. Szóval szavazzatok, és hátha ér némi meglepetés jövő héten.

Bokros teendőim miatt a második regény mindenféle előkészületi munkája bizonytalan időre elhalasztódott. Viszont a jövő héten kezdődő Nemzetközi Könyvfesztiválon több helyen is találkozhatunk. Egyszer az Atlantic Press Kiadó standjánál, vasárnap délelőtt. A részleteket itt találod. Délután pedig egy beszélgetésen veszek részt más, elsőkötetes szerzőkkel, erről pedig itt találsz részleteket.

Végül, de nem utolsó sorban. Ahogy azt többször is jeleztem az oldalon, a fő problémám az, hogy nagyon nehezen jut el a regény az emberekhez, és én egymagam elég kevés vagyok, hogy ezt is én intézzem. Így a mai napon megállapodtunk a Just Creative csapatával, és a következő néhány hónapban ők veszik kézbe a regényem kommunikációját.

Minden esetre a következő néhány napban mindenki pihenjen, én is ezt fogom tenni, aztán hamarosan nekivágunk a könyves eseményeknek. Szép Húsvétot mindenkinek.

Share