Nyári szünet – helyzetjelentés

Az egyetemen ma hivatalosan is lezárták a tanévet, és ezzel kitört a nyári szünet. No, nem nekem, mert a következő két hétben még mindenféle egyetemi kötelezettség vár rám. Ennek következtében se internet hozzáférésem, se laptopom nem lesz, így a regény és blog írás bizonytalan időre szünetel. Ugyanakkor július közepétől nyaralni megyek, de a tervek szerint ott tudom majd folytatni az írást, hogy ezért haladjak is vele.

Visszatekintve a félévre, illetve az elmúlt egy hónapra, úgy érzem elégedett lehetek magammal. A bevezetőt közel egy hónapja írtam meg, és az elmúlt hetekben elkészült még két teljes fejezet, és a harmadiknak a fele-harmada. Augusztus végére jó lenne eljutni a hatodik, esetleg a hetedik fejezetig. Ezt a tempót tartva persze kérdéses, hogy idén elkészülök, de ki tudja. Ráadásul tuti, hogy előbb-utóbb lesznek megakadások, felmerülő kérdések, problémák. De ezekkel ráérek foglalkozni.

Köszönöm mindenkinek, aki követi az oldalt. Nyugodtan terjesszétek, népszerűsítsétek, ha úgy érzitek, segíteni akartok Nekem. Még egyszer köszönet.

Share