Decemberi események

Rég írtam ide a blogba, mert szerencsére mindig jutott valami, amit meg tudtam osztani veletek. Viszont lássuk, mi vár még rám, illetve rátok az év végéig.

Először is holnap, tehát december 13-án, 13.00 órakor tekerjetek a Manna FM-re (vagy annak online felületére), és meghallgathattok egy beszélgetést a Kanapé című műsorban. Ezen kívül talán lesz még jövő héten egy másik, élő online beszélgetésem is, amiről egyelőre nem tudok pontosat mondani, de higgyétek el, nagyon menő lesz.

Az év végén sokan megosztják a legjobb könyveket, filmeket, zenei albumokat. Természetesen nekem is van könyves listám, ezt majd hamarosan közzéteszem.

2016-ban, amikor még igencsak messze jártam a Csengőfrász kéziratától, eldöntöttem, hogy az ismerőseimet meglepem egy karácsonyi történettel. Teljesen más jellegű volt, mint az ÁVH világa, de a Facebook megőrizte valahol. A szövegen azóta javítottam, de az első verzió némi keresgélés után megtalálható A falka címmel. Egy évvel később is volt karácsonyi történet, aztán kimaradt két év. Most próbálom újra felvenni a fonalat. A történet remélhetőleg a Moobius oldalán kerül majd publikálásra, és ezúttal, a novella cselekménye a regényeim világában játszódik majd, tehát az ötvenes évek világába próbáltam egy karácsonyi történetet írni.

Egyelőre tehát ennyi a terv decemberre…és ez épp elég is.

Share