Leadva

Az elmúlt két hétben nem írtam bejegyzést, de mentségem szólva, a Facebookon azért megjelent némi tartalom. A lényeg, hogy valójában már Húsvét hétfőn leadtam a Csengőfrász kéziratát, tehát most már csak arra várok, hogy a kiadótól érkezzen valamilyen válasz, hogy ők hogy tervezik az új regény megjelenését, illetve az első újrakiadását. A rossz hír, hogy az elmúlt két hétben nem kaptam még semmilyen iránymutatást ezzel kapcsolatban.

Kicsit örülök is, hogy leadtam mindent, mert a következő egy hónap igencsak sűrűnek ígérkezik. Egyrészt pénteken ünnepeljük a zenekarunk fennállásának 10. évfordulóját, ezért a héten a munka mellett csak ezzel foglalkozom. Egy hónap múlva vizsgáznom is kell, hogy szakképzett túravezetői minősítést szerezzek, de addig is minden hétvégén gyakorlatokon veszek részt, és persze tanulni sem ártana. Végül, de nem utolsósorban, kaptam egy megtisztelő felkérést is. Az új regényem kéziratát többek között Zolinak is odaadtam, akinek 2019-ben jelent meg egy általam igencsak jónak tartott krimije, ezért (is) gondoltam, hogy írói szemmel tekint majd a szövegre. Neki (is) nagyon tetszett, és most vissza tudom adni a szívességet, ugyanis megkaptam az új regénye kéziratát. Egyelőre azért fogalmazok ilyen homályosan, mert nem akarok semmit “elspoilerezni”, még véletlenül se az én oldalamról tudja meg valaki a fejleményeket, de természetesen majd írok róla.

A lényeg, hogy most megint nincs más dolgom, mint várjak, és bízom benne, nyáron elkezdődik a szerkesztés, addig a végére érek a kéziratnak, levizsgázom, és talán túlélem ezt a két hónapot! 🙂

Share