Ha a zenének vége…

Mindenek előtt köszönöm, hogy ilyen sokan vettetek részt a nyereményjátékban, újfent gratulálok a szerencsés nyertesnek, és holnap postázom is a dedikált példányt.

A bejegyzés címe amúgy egy Doors dalra utal. Ahogy láttátok, a héten nem volt időm az írással foglalkozni, mert a másik hobbimnak, a zenének éltem, és a szabadidőm jelentős részét erre fordítottam, ráadásul ez nem csupán a koncertet jelenti, ami itt volt az egyetemen. A zenekarunk tavasszal ünnepelte volna fennállásának 10. évfordulóját, de hát a járvány ezt is elmosta. Most viszont gőzerővel készülünk pótolni ezt, és ez egy csomó szervezéssel jár, ami leginkább az én nyakamba szakad, így most megint meg kell osztani azt a kevés időt, és ezért sem haladok úgy az új regénnyel, ahogy szeretnék.

Ugyanakkor az 5. fejezet írásának a héten mindenképp nekikezdek, és ha sikerül eljutni a 6.-ig, akkor már írás harmadán túl leszek, ráadásul a cselekmény egy fontosabb egysége is lezárul, tehát ez valóban választóvonal lesz. Sajnos továbbra is nélkülözök bizonyos forrásokat, de azért nyüstölöm rendesen azokat, akik ígértek nekem mindenféle dossziét és iratot. Szóval most egy időre a zenének vége, és jöhet írás.

Share