Kezdetek

Ahogy láttátok, nekikezdtem az új regény bevezetőjének, tehát a 00. fejezet megírásának. Ilyenkor mindig meglepődöm, hogy valójában milyen sokan olvassák/követik a blogot. A sok persze relatív fogalom. Azon ugyanis mindig kesergek egy kicsit, hogy az indulás óta sem sikerült 500 kedvelő fölé (esetleg 1000 fölé) juttatni az oldalamat. Kicsit a követők tábora, viszont nagyon lelkes, ami pont ennyire jó.

Ugyanakkor gyorsan azt is szeretném hozzátenni, hogy a korai kezdés ellenére se várjon senki regényt idén, főként azért, mert a cselekmény utolsó harmadához még nincsenek jegyzetek, tehát az a rész eléggé ködös számomra is. A többivel is csak lassan szeretnék haladni, és hát a Szibériai csapda írása is 5 hónapot jelentett, ezért gondolom belátható, hogy a nyomdakész szövegtől még messze vagyok.

A múlt héten a legfontosabb mégis az volt, hogy egy volt osztálytársam segítségével talán lesz lehetőségem bejutni a Vörösmarty utca 34/B épületébe, ahol egykor az ÁVH működött, később a rendőrség, viszont belsőépítészetileg nem sokat változott semmi az elmúlt hetven évben. Az épület most teljesen üres, tehát csak egy engedélyre van szükség, ami persze nem egyszerű dolog. Múlt héten azért írtam egy levelet a megfelelő rendőri szervnek, szóval most már csak várni kell.

Visszatérve a bevezetőre, az első két regény esetében ezeket rendre közzétettem itt az oldalon, és most is úgy tervezem, hogy a nyári szünet előtt, elolvashatjátok. Utána amúgy is jóval ritkábban fogok bejegyzéseket írni, lévén nyáron mindenki egy kicsit lazít. Remélem én is.

Share