Aktualitások

Mindenek előtt: sokan kérdezik, hogy mikor jelenik meg a könyv. Sajnos úgy tűnik, októberről átcsúszott a megjelenés novemberre a nyomda leterheltsége miatt. Remélem ez most már végleges, hiszen lassan jön az év vége, a Karácsony, tehát még pont időben vagyunk, hogy promózzuk a kötetet.

Bár a COVID-helyzet nem túl rózsás, én azért hiszek benne, hogy van arra lehetőség, hogy a könyvbemutató ne csak online legyen, hanem tudjunk találkozni személyesen is. Ezzel kapcsolatban a napokban váltok majd levelet a kiadóval.

Más. Gyakran ránézek a Facebook oldalamra, aminek most 274 követője van. Pedig majdnem 1500 kötet elfogyott. Ennek ellenére valahogy az olvasók nem találták meg az oldalt, vagy nem akarták megtalálni. Nem tudom, miért van ez. Lehet rossz tartalmakat osztok meg.

Szétnéztem különböző írók oldalain. Egy fotó arról, hogy kutyát sétáltatnak, süteményt sütnek. A bejegyzések zömében rajta vannak a fotókon, ami talán meggyőző lehet. Ezen az oldalon elég ritkán volt ilyen. Mert a blog nem az életemről szól. Tudnék feltenni cuki kutyás képet, vagy teljesen random fotókat, amit órát tartok az egyetemen, üldögélek a kifőzdében, ami szerepel a Csengőfrászban, stb. De nem akarom. Mindig is úgy gondoltam, hogy ennek az oldalnak épp csak annyira kell rólam szólnia, amennyi az íráshoz és a regényekhez kapcsolódik. Így a jövőben sem lesznek kutyás posztok…csak ha nagyon nincs mit mondanom. 🙂

Share