Eldöntött dolog

„Az már eldöntött dolog, hogy kiadjuk a könyvet, de ismétlem, hogy minden támogatásra és marketing ötletre szükség van a sikeres értékesítéshez. Az ÁVH-regény az első alkalommal működött, remélem, most is így lesz, de nem vagyok benne biztos… Mihelyt megvan a címlap, előrendelhetővé tesszük.”

Ez tehát az AtlanticPress Kiadó hivatalos döntése a könyvről. Persze a megjelenésig még rengeteg munka van hátra. Első lépésként vasárnap elkészítjük a borítót, ami ismét a Tamas Renner Photography segítségével fog megvalósulni. Korábban kerestünk olyan helyszínt, amiről némi hóesés segítségével elhihető, hogy a szibériai tájban készült, de az időjárás nem kedvezett nekünk. Épp ezért egy műterembe megyünk, és egy teljesen más koncepció alapján készítjük el a borítót. A héten még megírom a fülszöveget, és utána remélhetőleg már csak a szerkesztési munkák maradnak.

Valamikor április-május környékén szeretnék szervezni egy hivatalos könyvbemutatót, melyben a Just Creative csapata lesz a segítségemre, és az április Könyfesztiválon remélhetőleg lesz lehetőség dedikálásra is. Aztán majd meglátjuk, hogy alakul minden más.

Share