Zsúfolt hétköznapok

Ahogy az feltűnhetett, múlt vasárnap nem írtam blogbejegyzést. Ennek viszonylag egyszerű, prózai oka van: nincs időm a regénnyel foglalkozni. Vagy csak nagyon szőr mentén. Pedig Benedek Levente küldött pár képet, mely az ötvenes évek honvédségi fegyvereiről, gépjárműveiről szól, de csupán a levelet nyitottam meg, ennél többre már nem futotta.

Két hét múlva, április 13-án, szombaton részt veszek az V. Zuglói Verspikniken, ahol kedvezményesen megvásárolhatjátok a regényt, és persze írok is bele. Vagy ha csak beszélgetni szeretnétek a könyvről, akkor is megtaláltok. Plakát és részletesen információk hamarosan elérhetőek lesznek.

Húsvét után pedig részt veszek a XXVI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon. A kiadó szintén biztosít dedikálási lehetőséget, de ennek még nem tudom a pontos napját. Ezen kívül vasárnap délután részt veszek egy beszélgetésen is négy másik szerzővel, melynek pontos részleteit megtaláljátok a Facebook oldalamon.

Mindezeket figyelembe véve egy esetleges új regény most egy kicsit parkoló pályára került, de azt nem mondom, hogy nincs napirenden. Minden esetre egy kicsit csúszik, az biztos.

Share