Közelgő ünnepek

A közelgő ünnepek miatt minden egy kicsit takarék lángon ég, ami valahol jó is, bár belül érzem, hogy jó lenne, ha egy kicsit történne valami a regény kapcsán.

Az most már biztos, hogy a kiadó nem tett sokat (semmit?) az ügyben, hogy a karácsonyi könyvvásár idején egy kis figyelem jusson a regénynek. Én minden igyekezetemmel rajta voltam, hogy egy ismerőssel csináljak valami promóciós képet, melyet Facebook hirdetésként terjesztettem volna, de sajnos ez sem sikerült. Mivel nem értek a grafikai munkához (sem), ezért én magam nem is próbálkozom. Ha netán mégis összejönne, nos, karácsony előtt ez már veszett fejsze nyele. Pedig elég jól kitaláltam mindent. De hogy valami pozitívról is beszámoljak, megírtam a kutatási tervet, és ezt eljuttattam az ÁBTL-hez. Érdemi döntés gyanítom csak az ünnepek után lesz.

És hát nagyjából ennyi. Ha valaki úgy gondolja, mindenképp szeretne egy aláírást a könyvébe, ne habozzon. Tekintve az ünnepeket, a blog is csak minimális tartalommal jelentkezik a hátralevő hetekben. Aztán januártól remélem új erővel vesszük fel a fonalat.

Share