Holtpont

A múlt heti “kis színes” bejegyzés után most egy kicsit szomorúbb, vagy még inkább reménytelenebb hangú bejegyzés következik. Mert a könyvkiadás projekt kicsit holtpontra jutott. Azaz: adott XY kiadó, akiktől nyáron kaptam utoljára levelet, hogy most már a végső döntés előtt állnak, meg az ügyvezető olvassa, stb. Azóta két levelet küldtem nekik, és egyikre sem jött válasz, holott azt az ígéretet is kaptam, hogy nemleges döntés esetén is értesítenek. Visszakeresve a levelezés, április 24-én írtam nekik az első levelet. Oké, még nem telt el fél év, de nyár óta valahogy meglassult mindent. Nem tudom, mi lehet.

YZ kiadó viszont a jövő évre valószínűsítette a kiadás lehetőségét, mint egy potenciális cím a 2018-as kiadói tervben, így őket meg pláne nem érdemes zaklatni január 1-e előtt.

Akadt még egy XZ kiadó is tavasszal, akik ígérték, hogy nyár végére elolvassák, illetve ha nem, akkor zaklassam őket, de böngészve a honlapjukat, egyre kevésbé érzem azt, hogy ez lenne a legjobb döntés.

Hát így állunk most…nem túl rózsás a helyzet, holott mindig akad egy-egy ismerős (a héten ketten is), aki rákérdez, hogy, na mi újság. Bízzunk a fenti ígéretekben.

Share