Növekvő érdeklődés

Legelőször is kezdjük azzal, hogy végre volt időm foglalkozni a honlappal, és újraszerkesztettem a térkép oldalt. Ezúttal már csak a regénybeli előforduló fontosabb valós és/vagy fiktív helyszíneket tüntettem fel rajta. Ez a megosztott részekkel párhuzamosan valószínűleg még bővülni fog. A helyszíneket bárki felkeresheti, és így a térkép alapján könnyű lesz megtalálni Rákosi Mátyás villáit, de el lehet sétálni a főszereplők általam elképzelt házai előtt is. Egyes helyszínek mára teljesen átalakultak, ahogy például korábban írtam már az Andrássy úti cukrászdáról is. Eddig kilenc fejezetből osztottam meg részleteket, ez tehát a regény fele.

Azt gondoltam, jó pont lehet a kiadók felé, ha sikerül megnyernem magamnak további támogatókat, szakmai szervezeteket. Épp ezért a regény honlapját és facebook oldalát elküldtem a Kommunizmuskutató Intézetnek és a Nemzeti Emlékezet Bizottsága (NEB) részére is. Bár természetesen az lenne a legjobb, ha tudnának kézzel fogható segítséget adni a kiadással kapcsolatban, már az is jó lenne, ha kicsit népszerűsítenék az oldalt. Válasz nem érkezett…egészen máig.

Épp ebédelni mentem, mikor felhívott Ildikó, hogy megkeresték a NEB-től, hogy mit tud a kéziratról, ő meg mondta, hogy korábban átrágták magukat rajta Rolffal, és támogatják a projektet. Szóval úgy tűnik lassan, de talán mégiscsak eljut a hír azokhoz a szervezetekhez, akik esetleg hivatalból érdekeltek lehetnek a regény kiadásából. Remélem tényleg megtalálnak, és akkor újból léphetünk előre egy kicsit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *