Új év – On the road again

Véget ért a téli szünet, itt az új év, én pedig folytatom a regényírást. Az elmúlt két hétben hozzá se nyúltam a kézirathoz, bár folyton azon járt az agyam, hogy valamit azért csak kéne írni. Attól féltem ugyanis, hogy ha kiesek a ritmusból, akkor elég nehéz lesz visszazökkenni a rendes kerékvágásba. Mint később kiderült, igazam volt. Tegnap előtt ültem neki a tizenharmadik fejezetnek, és elég gyötrelmesen született meg egy újabb oldal. Tegnap már kicsit jobb volt a helyzet, és valamivel dinamikusabban haladtam. Ugyanakkor azt is tudatosítani kellett magamban, hogy ne kezdjek el rohanni, és ne csapjam össze a hátralévő fejezeteket. Nem tudom, ki hogy van vele, de a kézirat végéhez közeledve talán sokan sietnének az írással, hogy végre befejezzék. Én is próbálom tartani a tempót, így havonta két fejezetet akarok megírni.

Ezen kívül továbbra is az lenne a cél, hogy kicsit népszerűsítsem az oldalt, amire persze nincs sok időm. el kéne küldeni tematikus, történelemmel foglalkozó csoportokba, vagy hasonló honlapok szerkesztőihez. Leginkább az lenne a jó, ha az ÁBTL facebook oldalára kikerülne, amire van is némi esély, de ezt nyilván egyeztetni kell még.

Azt is megígértem, hogy amint készen van egy fejezet, közzéteszek egy újabb részt itt a blogon, de mivel a harmadik fejezet kapcsán is több érdekességet nem írtam meg, ezért ezekről a közeljövőben olvashattok.

Köszönöm, hogy 2016-ban is követitek az oldalt és a blogot, ígérem, hamarosan elkészül a regény. Utána aztán lehet drukkolni. 🙂

Share